II. WHB Győr Rally – Teljes körű információk és részletek

II. WHB Győr Rally – Teljes körű információk és részletek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


1991 után a HUMDA Országos Rally Bajnokság mezőnyei 2023-ban visszatértek Győrbe, a nagysikerű versenyt pedig idén is megrendezik…

Az 1991 után visszatért HUMDA Országos Rally Bajnokság 2023-ban is Győrbe tér vissza, ahol szeptember 6-8. között fogják megrendezni a versenyt. A Győrben rendezett versenyek hosszú történelme Győr-Moson-Sopron vármegyében is széles körben ismert, és jórészt aszfaltos pályákon zajlottak. A legtöbb győzelmet Ferjáncz Attila aratta Győrben, aki 13 alkalommal szerezte meg a dobogós helyezést. A 2023-as mintaversenyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte meg Skoda Fabia Rally2 evo-val.

Az 2024-es bajnokság jelenleg Csomós Miklós és Nagy Attila vezetik az ORB pontversenyét. Az ORB2-ben Baksai László és Erdei Zoltán állnak az élen, míg az ORB3-ban Kovács Dominik és Kovács Zoltán vezetik a pontversenyt. Az idei versenyen megtartott ORB, ORB2 és ORB3 mezőny mellett a Historic Rally Bajnokság versenyzői is részt vesznek a versenyen. A II. WHB Győr Rally útvonala vasárnap négy gyorsasági szakaszon halad, több különböző kategóriában induló mezőnynek biztosítva a versenyzési lehetőséget.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések