Gasly lehet új csapatra számíthat az F1-es pilótakörökben

Gasly lehet új csapatra számíthat az F1-es pilótakörökben
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Gasly házassága megromolhat az Alpine-nal, őt 2025-től egy másik csapathoz tippelte be a brit közvetítések kommentátora.

Az F1 2025-ös szezonjával kapcsolatos kérdőjelek kezdenek eloszlani, például Gasly-t más csapathoz költöztethetik az Alpine-ról. Alonso meghosszabbította az Aston Martinnál, Hülkenberg a Sauber/Audi csapatához igazol. Sainz esetleg a Haasnál köthet ki, ami nyitott helyet jelent a Williamsnél is. A Williamsnél Sargeant sorsa bizonytalan, és az Alpine-tól is pilóták távozhatnak jó ajánlat esetén.

David Croft arról spekulál, hogy Ocon vagy Gasly az Alpine-t elhagyhatja, Gasly esetleg a Williamsnél köt ki. Albon valószínűleg még nem léphet előrébb a Mercedes-től, de lehet, hogy Antonelli kapna lehetőséget, hogy megtanulja az F1-et. Gasly tavaly jobb volt, mint Ocon, de idén szenved az Alpine-nál. Az Alpine helyére Doohan-t, a Haasnál Bearman-t és Magnussent is egyesek becslései szerint várhatjuk.

Az F1 aktuális szezonjával kapcsolatos további információkért kövesd figyelemmel a híreket és a hivatalos bejelentéseket.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések