Aston és Red Bull küzdelmei és színpompás autók: friss F1-es hírek csütörtökre

Aston és Red Bull küzdelmei és színpompás autók: friss F1-es hírek csütörtökre

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Verstappen szerint nincs gyors megoldás, fellépne a túl hasonló autók ellen az FIA, Doohan természetesnek érzi, hogy az Alpine pilótája lesz: a nap hírei.

A Pitwall Talk friss adásában az F1-es pilótapiacon döntő tényezőket járták körül, például a fizetős pilóták jelenlétét, a teljesítmény fontosságát, a fiatalok hiányát és a versenyzők sorsára gyakorolt befolyását.
Az Aston Martin és Fernando Alonso pocsék formában vannak az utóbbi időszakban, az autó és a spanyol versenyző is küzdenek a helyezéseikkel, aminek okairól bővebben is olvashatunk.
A Red Bull is problémákkal küzd, kifejezetten gyengén szerepelt Monacóban, és Max Verstappen szerint alapvető problémák vannak az RB20-assal, amiket hosszú távon megoldaniuk kell.
Az F1 autók túl hasonlósága miatt az FIA lépéseket fontolgat a megkülönböztethető autók érdekében, ugyanakkor nem akarnak szabályokkal kényszeríteni a csapatokat.
A Jack Doohan által tett nyilatkozat szerint az Alpine-nál folytatja, és jövőre teljes munkaidős versenyző lesz, emellett az F1-es és MotoGP-s világából is érkeznek érdekes hírek és fejlemények.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések