Perez hajszolja a sikerért a hosszabbításra – Aktuális hétfői F1 hírek

Perez hajszolja a sikerért a hosszabbításra – Aktuális hétfői F1 hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Wolff nem érti, Sainz elégedett, Horner és Marko Perez jövőjéről beszélt, Alonso üzent, Stroll háborgott – ezek voltak hétfő F1-es hírei és sztorijai.

Hétfőn a Japán Nagydíjhoz kapcsolódó nyilatkozatok uralták az F1 híreket, Verstappen például az időmérő előtti módosításoknak tulajdonította mesterhármasát Suzukában.
A Red Bull és Carlos Sainz számára a Ferrari előrelépése volt a fő tanulság a hétvégéről, míg a Mercedes teljesítményének különbsége miatt Toto Wolff elismerte a zavarodottságot.
A Formula+ rovat összefoglalta a nagydíj legfontosabb statisztikáit, például Verstappen egyedül annyi győzelmet szerzett, mint a finnek összesen.
Perez második helye kapcsán Horner és Marko is megszólalt, Marko nem szeretné hosszabbítani a szerződést vele, de dicsérte Tsunodát is.
Egyéb hírek: Alonso helyett Stroll panaszkodott az Aston Martinnál, Vowles elismerte a Williams nehézségeit, Mazepin hinni akar az F1-es visszatérésben, Fisichella pedig Lewis Hamilton lehetséges Ferrari-átigazolásáról spekulált.
Az F1 mellett a terepralisok is eseményekben gazdag hétvégét zártak, melyen Al-Attiyah szerezte meg a győzelmet és átvette a bajnokság vezetését.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések