A legendás Norris titkos terve: Vajon lesz esélye jövőre a világbajnoki harcban?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A spielbergi fejlesztés bevetése óta csak Verstappen szerzett nála több pontot az F1-ben, amit biztató jelként értékel, de óvatos a McLaren pilótája.

Lando Norris a 2023-as Formula-1-es szezonban a második legjobb teljesítményt nyújtja Max Verstappen mögött, aki világbajnok. Az utóbbi hónapokban Norris hét dobogós helyezést szerzett, hat második és egy harmadik helyet. Az összetett pontversenyben az ötödik helyen áll, mindössze három pont választja el őt az első helyen álló Fernandótól
A Sao Pauló-i Nagydíjon is második helyezést ért el mind a sprinten, mind a futamon, és bizonyos szakaszokban hasonlóan gyors volt, mint a győztes Verstappen. Bár megpróbált támadni a hollandra az első körökben, a Red Bull-os visszaverte és Norris úgy érezte, hogy nincs értelme kockáztatnia egy újabb akcióval. Norris azt mondja, hogy az utóbbi időszakban sok fejlesztést hajtottak végre a McLaren-ben, és ez azt jelenti, hogy jó esélyük van arra, hogy a csapat a második legjobban teljesítsen. Bár a Red Bull-lal való versenyt nehéznek tartja, Norris optimista és hiszi, hogy képesek lesznek rá a jövőben.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések