Audi: Egy sikeres jövő felé vezető öt éves út

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A legendás csapatvezető, Eddie Jordan kizártnak tartja, hogy a 2026-ban az F1-be érkező Audi azonnal sikeres legyen, amire a Toyota, a BMW és a Red Bull példáját hozta fel.

Eddie Jordan és David Coulthard, akik a Formula for Success podcastot vezetik, beszélgetnek a legfrissebb Formula-1 témákról és megosztják évtizedes tapasztalataik alapján kialakult véleményüket. A legutóbb a Horner-ügyről és Hamilton Ferrarihoz szerződéséről beszéltek.
Az Audi a Sauberrel kapcsolatban felmerülő jövőbeli lehetőségéről is szó esett, de Eddie Jordan szerint nem lenne jó lépés Carlos Sainz számára, mivel sok más új versenyző is nehézségekkel küzdött az F1-be való belépéssel kapcsolatban, és ez könnyen megtörténhetne a németekkel is.
Jordan említette a Toyotát és a BMW-t is, akiknek sikertelen volt az F1-es kísérlete, és mindkettőnek el kellett hagynia a sportot. Jordan szerint az Audi is hatalmas kihívásokkal szembesülne még akkor is, ha lenne pénzük és tehetséges embereik. Egy ötéves tervre lenne szükségük ahhoz, hogy közel kerülhessenek a futamgyőzelemhez.
Végül Jordan említette a Red Bullt is, akik öt évbe telt, hogy a Jaguar megvásárlása után komoly erővé váljanak az F1-ben. Még nekik is sok időbe tellett, annak ellenére, hogy Dietrich Mateschitz sok pénzt invesztált a programba és a legjobb embereket szerződtette.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések