A legendás Schumacher Alonsó mellett áll: Az F1 történetének két ikonja egységben a pályán

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Coulthard támogatást kér a brit közönségtől, Schumacher Alonso képességeit védelmezi, tovább formálódik a GPWC, a felfüggesztések körül áll a bál: ezek voltak január 3. Formula-1-es hírei.

2023-ban döbbenetes hír rázta meg az autósport világát: Ken Block elhunyt egy motorosszán balesetben. Utah-ban tartózkodott a hétvégén, és egy meredek lejtőn borult fel a szánja, súlyos sérüléseket szenvedve, amik végül az életébe kerültek. Ken Block mindössze 55 éves volt.
Az FIA új elnöke, Mohammed ben Sulayem biztos benne volt, hogy Lewis Hamilton nem hagyja ott az F1-et, annak ellenére, hogy egy botrányos Abu Dhabi Nagydíj után vesztette el a világbajnokságot. Hamilton az idényzáró után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, még a közösségi média oldalain sem posztolt semmit.
A Ferrari egy tapasztalt mérnököt, Jock Cleart rendelt Mick Schumacher mellé. Cleart már évek óta a Ferrari mérnöke és tanácsadója, és most a Ferrari-akadémia versenyzőinek, mint Mick Schumacher, Robert Svarcman és Callum Ilott segítőként is ott lesz.
Fernando Alonso fő célja a 2020-as Dakar Ralin az volt, hogy elkerülje a hibákat, és ne essen ki a második-harmadik napon. Első Dakarját a szaúdi versenyen egy Toyota Hiluxal versenyezte.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések