4 befektetés, amivel előre készülhetsz gyermeked születésére

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


4 befektetés, amivel előre készülhetsz gyermeked születésére

Íme néhány megtakarítási lehetőség a gyermekünk jövőjének biztosítására:
1. A megtakarítási számla a legkönnyebb módja annak, hogy pénzt takarítsunk fel a gyermekünk születése előtt. A babakötvény segítségével később tovább növelhetjük ezeket a megtakarításokat is.
2. A babaváró hitel lehetőséget biztosít tízmillió forint hitelfelvételére, amelyet a kormány teljes mértékben elengedhet. Ha megszületik a harmadik gyermekünk, akkor pedig a teljes hitelösszeget elengedik.
3. A biztosítói megtakarítások rugalmas életbiztosításokkal kombinálva kiváló lehetőséget biztosítanak a gyermekünk születése előtti megtakarításokra. A futamidőt és a célösszeget mi határozhatjuk meg.
4. Az ingatlanvásárlás és befektetések is jó lehetőségek a gyermekünk jövőjének biztosítására. Az ingatlanárak folyamatosan emelkednek, ezért a befektetett pénz hosszú távon meghozhatja a várt hozamot.
5. A nyugdíjbiztosítás is jó módja a hosszú távú megtakarításnak. A nyugdíjkorhatár egyre inkább emelkedik, ezért a korai megtakarítások még fontosabbak a nyugdíjas éveink biztosításához.
6. A részvények és kötvények vásárlása is jó lehetőséget biztosít a hosszú távú megtakarításra. Azonban emlékezzünk arra, hogy ezek a befektetések kockázatosak lehetnek, ezért tanácsos alaposan tájékozódni és pénzügyi szakember segítségét kérni.
7. Nem feledkezhetünk meg a rendszeres takarékbetét megtakarítás lehetőségéről sem. Habár a kamatok alacsonyak, ez a módszer nagyon stabil és biztonságos.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések